logo vdh arp 01

Vloeren

Inclusief ondervloer & plinten

Parket & laminaat

Op zoek naar een vloer die modern oogt, uw interieur karakter geeft en makkelijk te onderhouden is? Ga dan voor parket of laminaat uit hoogwaardig hout. Dankzij mijn jarenlange ervaring ga ik snel en precies te werk, waardoor uw parket- of laminaatvloer meestal binnen één dag aangelegd is.

Ik adviseer u graag om een ondervloer te kiezen en overloop met u de voor– en nadelen van zowel parket als de laminaat. Zo heeft u een vloer die perfect bij uw levensstijl en persoonlijke smaak aansluit.

vanderheyden ARP vloer parket
tool5 1
Tegelvloer plaatsen afgewerkt ARP
Pvc-tegels, keramische tegels & natuursteen

Vloer- en wandbetegeling

Als tegels uw voorkeur wegdragen, kan ik u qua vloer- en wandbetegeling een gigantisch aanbod aan uitvoeringen, kleuren en formaten aanreiken. Zo kan u onder andere kiezen uit pvc-tegels, keramische tegels of natuursteen. Het grote voordeel van tegels is dat ze erg lang meegaan en zelden vervangen hoeven te worden.

Wanneer uw oprit of terras (opnieuw) aangelegd moet worden, kan u mij dan weer voor klinkerwerken inschakelen. Ik creëer bestratingen met materialen als betonklinkers, natuursteen, keramische tegels en hout. Ik sta u steeds bij tijdens het keuzeproces om zo een optimaal resultaat te bereiken.

Nieuwe vloerbekleding laten aanleggen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!